mandag den 30. november 2009

Jagten på den perfekte nytårskjole

Vi nærmer os december måned, med hastige skridt, i høje sko… Eller jeg gør. I hvert fald. Fik i dag af vide at jeg var ”den vildeste til at gå i stiletter” Tak, i think!?
Anyway, med jul følger nytår (og æbleskiver og lyskæder og hygge og at man kan sige at man ”bare fik for meget gløgg”) Og med nytår, følger nytårskjolen! (Endelig kom jeg frem til sagen, hva?)

Jeg skal først til fin middag inde i byen, og bagefter til en kæmpestor fest i Hellerup… Og nytårsaften, vil man jo gerne se godt ud – rigtig godt ud, ikke?
Pallietter er udelukket! Jeg gætter nemlig på at halvdelen af holdet, vil være iført dem fra top til tå… Og det skal være noget der fungere til min (ikke så arbejdsomme) krop. Noget der gør mig højere. Og fremhæver mine fordele. Noget elegant, men sexet. Noget casual, men festligt.

Og så var det, at det slog mig!
En MAXI-DRESS!
En helt almindelig, lang kjole, i noget jersey stof, med en flot snoet v-udskæring udskæring. Den skal have lange ærmer (da mine overarme ikke er jordens kønneste skabning) og så skal den være i den smukkeste isblå farve!

Med en pels jakke over, et pandebånd om panden, og et par tårnhøje sorte stiletter.


Gør mig højere – tjek!
Gør mig slankere – tjek!
Elegant – tjek!
Sexet – tjek!
Casual – Tjek!
Festlig – Tjek!


Altså. Hvad mere kan man forlange af en kjole? Så er det bare lige, om jeg selv skal bevæge mig ud i et DIY projekt?! Har i set en lignende kjole? Og ved i hvad i kaster over hovedet d. 31?

søndag den 29. november 2009

Tænk hvis...



... Jeg vågnede op i min bløde seng imorgen, og opdagede at det her lå nyvasket på mit guldbord fra Lisbeth Dahl!?

Sophie Theallets aw 09



Er vild med kombien af bløde casual støvler, hippie-bånd og fine silke- og velourkjoler.

DIY - pynt til julekugler

Det er utroligt nemt. Og kræver kun en saks, noget guldtråd, et par perler og en bunke pallietter....








Og nu er der vist også kastet julestøv over hytten. Lyskæderne skinner i mørket udenfor, stearinlysene brænder indefor, og pebernødderne står på bordet... Tænk, man glemmer hvor godt de smager....

Glædelig 1. advendt!

lørdag den 28. november 2009

Sunshine




Jeg er gået hen og blevet vild med gul. Men en varm gul.Og har nu sat jagten ind, for at finde den perfekte gule kjole. Mon det lykkedes?! Hvordan har i det med farven?

Drinks (på) ad libitum

Det smagte godt, igår...






Og der blev ikke sparet på noget...




Der blev grint så meget, at jeg faldt ned fra sofaen.... Charming....







Nu skal jeg hænge et par lyskæder op, og drysse en omgang jul over huset, iført afslappet og mindre pænt tøj. Tænk at det er den 1. December lige om lidt!?

fredag den 27. november 2009

I aften...


Vil jeg ønske, at jeg havde dette outfit at hoppe i...

Jeg skal nemlig til middag, og derefter videre i byen.
God weekend!

DIY - urbana






Jeg er inspireret af Monkis fine urbana bånd - og har nu været igang med saks, tråd og stræk stof.... Hvis det bliver en succes kan man jo altid lave det i flere farver :-)


"Jeg er bange nu..."

Indimellem vil jeg skrive om andet end mode, her. Ikke så ofte, men der kommer et indlæg eller to, om noget andet, en gang imellem. For der er jo andet end mode, i livet. I virkeligheden. Heldigvis.
Og det her vil jeg lige dele med jer… Avisen Metroxpres har i dag bragt nogle af de beskeder, der fløj gennem verden, d. 11. september. 2001. De så bla. Sådan ud:

Skat, vær sød at ringe, så snart du kan. Jeg er bange nu…”
Hvis jeg ikke har hørt fra dig i eftermiddag, henter jeg Laura fra skole, og fortæller hende, at hendes far er død”
”Please ring. Please ring så jeg ved, at du er i sikkerhed, og forlad downtown så hurtigt, du kan!”

Og så den værste… Den der udløste en dyb smerte indeni mig.

”Far, ring til mig derhjemme med det samme. Andy

Det var dråben. Bogstaveligt talt. Så dér sad jeg, på Hellerup st. med øjnene fulde af tårer. Det rørte mig. Inderligt. Tænk at være Andy. Tænk alle de følelser og tanker, der må være fløjet gennem drengen. Tænk at far og søn begge troede, at de skulle grine og snakke sammen mange år endnu (Nu græder jeg igen…)
Næsten 3000 mennesker døde. 3000 uskyldige mennesker døde. Jeg kunne ligeså godt have kendt én af dem. Du kunne ligeså godt have kendt én af dem.

Jeg kan huske, at jeg d. 11, så et amerikansk celeb-bryllup i fjernsynet, med dele af min egen familie, og smilene var store på dem der skulle giftes, og stemningen var god i vores stue. Så ringede telefonen. Jeg tog den. Og var kun 8 år. Det var min farmor. Hun fortalte, at der var sket noget forfærdeligt, og forklarede at nogle fly var fløjet ind i to store tårne. Jeg forstod det ikke rigtigt. Men jeg kan tydeligt huske den meget mærkelige, triste og nærmest tomme følelse der ramte min krop. Følelsen af, ikke at kunne forstå, at det kunne være sket. Og den følelse, har ramt mig for et øjeblik igen.

torsdag den 26. november 2009

Her er de!

Skønhederne.... Som har en meget besværlig lynlås (!?) Men hvad gør man ikke for kærlighed?









Okay. Så har i vist også fået nok... Wedges-spam... Ad libitum.

Løb, LØB, LØØØØØØØØB



Det her er altså sporty i modeverden... Ifølge google...


Er på vej ud at løbe. Nu. Eller altså.... Lige om lidt. Skal bare liiiiige.... Du ved. Ja.

Anyway. Når man først er i gang, og har høj musik i ørene, og føler en snert af sportyhed, så er det jo meget rart, ikke?

Når mode fører til had

Jeg har stort set altid interesseret mig for mode – ja, tøj generelt.
Da jeg var 4 år og yndig, ville jeg kun gå med kjole. Da jeg var seks år og temmelig umulig, ville jeg under ingen omstændigheder gå med blå. Da jeg var 9 år, ville jeg ikke røre et par jeans med en knivtang, og de seneste år, er jeg blevet vild med både blå og jeans og elsker stadig kjoler.
Jeg føler mig mere sikker i min stil nu, end jeg har gjort før, og jeg har et motto (jeg faktisk har hentet fra Paris… Paris Hilton…) ”Du må gøre alt indenfor mode – undtagen at klæde dig kedeligt
Og det er jeg enig i. Med det mener jeg ikke, at jeg vil rende rundt i en gul, storblomstret kjole, grøn-stribede strømpebukser, lilla sko og orange armbånd, jeg mener bare, at jeg ikke synes, at man altid skal drible rundt i den samme 2 numre for store-hættetrøje, de samme forvaskede jeans og de samme udtrådte sko – det er der jo ingen, der føler sig lækker af!

Derfor har jeg heller ikke noget imod at gå i skole i stiletter, måske en pels, eller et tykt pandebånd svunget om hovedet.
Det er der godt nogle der kan få ondt i røven over. Og det har jeg satme oplevet!
Det handler selvfølgelig også om ens attitude, men jeg har godt nok fået nogle psykiske tæv, og nedstirrende blikke, fordi jeg ifølge nogle ”er for meget” til hverdag.

Måske, er jeg det, fordi vi er i Danmark? På en tilfældig gade i New York, ville jeg falde ind i mængden, og nærmest blive usynlig, jo.
Måske handler det i virkeligheden om jalousi fra deres side af? Måske handler det bare om at man udstråler overfladiskhed og at man er snobbet og uintelligent, når man smider et par ankle boots på til hverdag?

Sådan burde det jo ikke være – synes i vel?

Hvad mon der gemmer sig...



I denne æske????

Yes, yes, YES!


Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!

Har ledt med lys og pandelygte og hele mulevidten efter los wedges. I sort. I min str. Men de var helt væk... Jeg tror ikke engang julemanden kunne finde dem frem!

Men nu er de landet. Eller de gør det ihvertfald her i slut november. I Invasion, der ligger på Falkoner Allé, Amagertorv og Frederiksborggade. Hvem sagde LØB?!

onsdag den 25. november 2009

Hvilken makeup kan i anbefale?


Næsten al min makeup, blev stjålet, da jeg var i byen for noget tid siden. (Mandelig tyv?! Hmm, måske han brugte Bobbi Browns shimmer?? Og var interesseret i en lyserød makeup-pung med hvide prikker?) og siden da, har jeg levet af mit reserve makeup, som består af en halv-dårlig mascara, en pudder, en concealer (der nu er brugt op) og en læbepomade. Og et lager af Nilens Jord øjenskygger.
Men det er bare ikke rigtig nok - så når jeg nu har fået penge af forsikringen, skal jeg have noget nyt. Men hvad?? Hvad kan i anbefale?

Jeg bruger Maybelines Colossal Volum' Express (laaaangt navn!) mascara, og den er jeg rigtig glad for.

Ta' et kig i Morrison...


Det kan jeg kun anbefale!

De har tidligere haft yndige blomstrede kjoler, med sløjfer og perler og palietter, som er meget fint, men også lidt ensformigt.

Så da jeg var derinde idag, var jeg ved at falde bagover af begejstring! De havde fået mange smukke, rå, sexede, elegante kjoler med kæder, palietter, nitter, perler, og tonsvis af skulderpudder og -detaljer.

De fleste kjoler, ligner nogle taget direkte fra catwalken og så ligger priserne ikke ret højt - mellem 500-1000 kr. De fører også sko, tasker, glitrende smykker, undertøj og enkelte parfumer.

Morrison ligger i Frederiksberg Centeret (Falkoner Allé, 2000 Frederiksberg)












Dagens

Beklager de mærkelige stillinger... Men der ER ikke meget plads i et lille prøverum...






Wedges - Dope Bluse - Alexander Wang Cardigan - Malene Birger Jeans - Topshop

tirsdag den 24. november 2009

Maxi winther dress

I sommers gik jeg hen, og blev helt forelsket i maxi-kjoler. De er perfekte til mig, som både er dværg-højde, og har lidt ekstra på siderne. Man ser nemlig både højere og slankere ud, i sådan en sag. Så vupti - hurtig hang der fire flotte, lange kjoler i mit lille walk-in!

Men nu er det jo koldt og vådt og gråt, og desuden vinter.... Så skal de hænge der helt indtil de varme stråler titter frem igen til sommer?


Níxen, jeg vil style dem med et par solbriller, min pels-jakke, eller min læderjakke (evt med en pels-vest over) og så med flade mokkasiner, eller wedges til. Måske et varmt strik halstørklæde, for at få looket til at se varmere og mere casual ud.

Rützou wedges





Hvor er i, når jeg har brug for jer?! Hvis i finder en sort str. 37, så sig endelig til!

Pyyyyyha....

.... En travl, men rigtig god dag... Skulle selvfølgelig lige i centeret, og bladre stativerne igennem. Bare lige hurtigt, ikke?

Tuhej, hvor det gik for sig. Endte to timer senere med en kjole (H&M 249 kr) et par jeans og en lækker taske (billed senere)
Outfit of the day....







                                            

mandag den 23. november 2009

Endnu en grund, til at glæde sig...

... Til sommer!

Alexander Wang SS 2009

Jeg er ret vild med dyret, oppe i højre hjørne. Den sorte sag i venstre hjørne er også ganske fin, og kunne være god til en maxi-kjole.

Inspiration



Tilpas råt. Tilpas feminint. Tilpas sexet. Uden overhoved at være billigt. Fantastisk!
Fra Vogue marts 2009.

søndag den 22. november 2009

Der var den!


Indiska 300 kr.

Jeg er den der er løbet ind i Indiska imorgen!
De har faktisk overraskende mange fine ting. Deres hjemmeside er et kig værd.

lørdag den 21. november 2009

All i want for christmas....

Farven rød er ved at få et stærkt comeback, og var vist flere steder på catwalken under modeugen, og i flere Autumn 2009-kollektioner.

Jeg har et dobbeltforhold til farven.... På den ene side, synes jeg godt om den. Den er både elegant og sexet... Men på den anden side, er det meget vigtigt at man styler den rigtigt, da jeg ellers synes den kan se billig ud.

Anyways. Det er snart jul, og jeg har længe gerne ville hoppe ned i en rød sag - men har ikke kunne finde den rette. Og hvis jeg har, var det ikke lige tiden til det alligevel. Nu er det måske på tide... Altså nu hvor det både er julefrokost-tid og farven fåes mange steder?







fredag den 20. november 2009

torsdag den 19. november 2009

Ebay-basser

Så røg de her basser, lige i kurven på Ebay - du kan finde dem, og flere andre lige her!


Hmm, det er først lige nu, at det går op for mig, at de ser ualmindeligt høje ud... Men det gavner vel kun min dværg-højde. 1,63 cm. er det blevet til.


Ihhhh, det er lækre! Lige sådan nogle jeg har ledt efter. Og så til den nette sum af 230 kr. inkl. porto!

Retfærdiggjorde købet, da jeg ikke liiiiige synes der var noget der trækkede på Lindex. Tilgengæld er det ikke godt for mig at se, at der nu er 25 % på 'partywear' på Asos. Man kan da heller ikke være bare hjemme, uden at blive fristet til højre og venstre!

Lækre ting i Cos...

Igår i Cos fandt jeg en masse fine ting. Jeg har før synes, deres ting har været en smule kedelige og for basis. Men de har jo rigtig lækre ting - alt fra læder over silke til cashmere....

Jeg var sikker på at det her var KJOLEN, som jeg skulle bærer nytårsaften. Den har læderstykker på skuldrene, og en flot ryg-udskæring. Men det var det ikke alligevel, da den kom på. Synes desværre den sad en smule underligt på mig.






Denne fine kappe, overvejer jeg stadig.... Den er pt. sat ned fra 1400 kr med 30 %
Tror den vil være god, med en cardigan indenunder, eller et par lange handsker.




I stedet kom jeg hjem med en mørklilla strik kjole/bluse. Og nu vil jeg tjekke Lindex ud, der fra i nat af, begyndte at sende til DK. Jubiiiiiiiii! Og så giver de endda 10 % og gratis porto. Hvad mere kan man bede om?