torsdag den 2. september 2010

PIERCED

Jeg synes jeg skylder jer, en forklaring på de manglende indlæg den seneste uge. Ja, faktisk har der jo ikke været nogle, på nær et... Det skyldes dels at jeg har flyvende travlt. Ikke business-travlt, bare sådan travlt-travlt med livet. Det skyldes dels, at jeg er lidt uinspireret til hvad bloggen kan handle om, for tiden. Så hvis I har nogle ideer, modtages de stadig med et stort smil!

Jeg har shoppet lidt lækkert makeup, et par hårprodukter (egentlig hader jeg det ord; håååårprodUkter) og et par læderbukser (endelig!) og idag skal jeg have lavet en piercing i øret som Camilles den øverste (se billeder) og et par andre, ved siden af der, jeg allerede har huller i ørene. Det glæder jeg mig til! Mht. tatoveringen tænker jeg stadig... Meget.... Jeg er sikker på, at jeg skal ha' en, men det skal jo være den helt rigtige. Man kan jo ikke bare trykke 'delete', men så ville det også være for nemt, ikke?

6 kommentarer:

 1. Mht. din tatovering skal du give lidt slip på tanken om "den helt rigtige". Altså ja det skal være noget man er glad for men betyder det virkelig at have en dybere betydning? Jeg har et par stykker og inden jeg fik lavet dem tænkte jeg også tanken om "den helt rigtige". Mine har jeg fået lavet meget spontant og har bestemt ikke fortrudt dem. fik lavet to mariehøns i Thailand og 18 farvestrålende stjerner lavet i USA. Jeg er rigtig glad for begge, hvis man skal tænke over en mening med dem er det blot at det er suvenirs:) Tror man bliver glad for sin tatovering lige meget hva man får lavet for den kommer til at betyde noget for en:)

  Håber du fostod min lange smøre:) hehe.. Sys forresten det er super fedt med din piercing - sådan noget tør jeg ikk:)

  SMil Ditte - god weekend

  SvarSlet
 2. earcuff's! - gotta get some somehow!
  btw. nice blog. :) tag lige et kig forbi min:
  pillowsandclouds.wordpress.com

  /emma

  SvarSlet
 3. Bare lad bloggen handle om dig og din hverdag :)

  SvarSlet
 4. Very nice! And very cool blog as well.

  Check my blog out, follow!
  http://dittehsoerensen.blogspot.com/

  xx

  SvarSlet
 5. Hej!

  Jeg har tagget dig i The Versatile Blogger-award.
  Reglerne er enkle, hvis du vil være med. Du skal linke til den person som gav dig awarden (mig), fortælle 7 facts om dig selv og ellers tagge/give en award til 15 andre. Du kan se indlægget på min blog:)

  Med venlig hilsen
  Rumle
  rumlens.blogspot.com

  SvarSlet
 6. rigtig kønt billede, og fin blog!

  au revour
  http://www.julia-louise.blogspot.com

  SvarSlet