fredag den 9. juli 2010

SPACE

Solen skinner, og jeg prøver at skrive igen.... Tænk, at man kan savne noget, der bare foregår på computeren. Cyperspace.

Nå, i de uger der er gået, har jeg shoppet alle mine penge væk, men jeg har gjort rigtig gode kup, som jeg glæder mig til at vise jer! Jeg har solet mig, og fået farve (nægter at sige tan. HVAD er det med det ord? TAAAAAAAAAAAAN....?!)
Jeg er også endelig blevet færdig med mit værelse, og jeg er faktisk godt tilfreds med resultatet. Ryddede op i skabbe, skuffer, kurve og kasser, og fandt de underligste ting som en drenge t-shirt str. 12 år fra Magasin (øhmmm?) en hel masse perler, glitter og kort, en glimmer-nederdel fra Chloé, og en masse makeup.

Her er lidt detalje-billeder, taget med mit nye spejl-refleks (YEARH!):Og tjaaa... Det er vist ikke svært at se, hvilke film jeg elsker. Jeg er klart mest til action og gys ;)

4 kommentarer:

 1. Fine billeder! Der ser rigtig hyggeligt ud :)

  SvarSlet
 2. Gode billeder :)
  Tillykke med dit kamera :)

  SvarSlet
 3. Anna-sofie, Mange tak. jeg synes også det er blevet temmelig anvendeligt.. Så man rent faktisk kan holde ud at være der - nu hvor der ikke ligger tøjbunker overalt ;)

  Maria,
  Tak! Det er så flot og kan en hel masse, jeg endnu ikke har fundet ud af!

  SvarSlet
 4. Det ser jo ud til, at du har et hav af gyser film ;)

  SvarSlet