søndag den 18. oktober 2009

Lørdagens fangst

Uhhh hvor var det dejligt, at få fyldt shoppingposerne og tømt pungen igen igår.... (Okay. Det første var det bedste. Whitout sammenligning) Og også i fredags. Havde planlagt at trille op og ned af Strøget i fredags et par timer, inden jeg skulle se Linsen. Og bare dét er et tydeligt tegn på at det er uger siden, jeg sidst har været dér. Jeg mener, et par timer er jo ikke nok!? Så jeg hoppede også ind i metroen igår formiddag og tjuhej, så var jeg der pludselig igen. To gange på under et døgn.... Jeg prøvede sko i Magasin i kvartervis og tilbragte en hel time i Zara. Plejer ellers altid at hoppe udenom Magasin, fordi de har så meget, at det er umuligt at nå på en dag.

Jeg endte med...


De her basser, der er gode, fordi de er rå pga modellen... Sådan lidt gummistøvle-agtige. Og fine med det skinnende look.
Fra Zara til 499 kr.
Jeg faldt pladask for kjolen her (som slet ikke kommer til sin ret på billedet... Den er mycket mere smuk i virkeligheden!) Med flotte simili-sten, og et smukt perle/paliet mønster, og det fineste one-shoulder snit (der reducere mormor-flæsk) glemmer jeg helt prisen, og at jeg slet ikke måtte shoppe (andet end vinter sko og jakke) i denne her måned.
Fra Arrogant Cat (købt i Magasin) til 1400 kr.


Har ledt efter en baggy hue, og denne her er god. Især for at gøre et fint outfit casual. Jeg købte den i beige, da den matcher mit hår fint, og ikke i hvid som billedet.
H&M 80 kr.

Samt to pandepånd fra Accessories, et par leo-vanter, pels-jakken fra Dagens outfit, og et par blade... Altså magasiner... Ikke sådan nogle der ligger overalt i vejkanten for tiden.

5 kommentarer:

 1. Nøøøj, den kjole er godt nok flot!! Kunne nemt forestile mig, at den er flottere på.

  /Jeanett
  http://jeanettd.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ja, den er bare for fin ik? Kan lige se den for mig, en aften i byen...

  Tak for din kommentar! :)

  SvarSlet
 3. Rigtig fin hue, så'n en kunne jeg også godt finde på at hapse :D
  Jeg er sikker på kjolen er rigtig flot på.

  Og tak for din søde kommentar på min blog :)

  SvarSlet
 4. Hej City Chic

  Tusind tak :-) Måske man kunne style de to ting sammen? Så bliver det ihvertfald fint med casual.

  SvarSlet
 5. Kjolen er absolut too die for! & jeg købte også den hue der i tirsdags :) ret tilfældigt.

  SvarSlet