onsdag den 25. november 2009

Hvilken makeup kan i anbefale?


Næsten al min makeup, blev stjålet, da jeg var i byen for noget tid siden. (Mandelig tyv?! Hmm, måske han brugte Bobbi Browns shimmer?? Og var interesseret i en lyserød makeup-pung med hvide prikker?) og siden da, har jeg levet af mit reserve makeup, som består af en halv-dårlig mascara, en pudder, en concealer (der nu er brugt op) og en læbepomade. Og et lager af Nilens Jord øjenskygger.
Men det er bare ikke rigtig nok - så når jeg nu har fået penge af forsikringen, skal jeg have noget nyt. Men hvad?? Hvad kan i anbefale?

Jeg bruger Maybelines Colossal Volum' Express (laaaangt navn!) mascara, og den er jeg rigtig glad for.

7 kommentarer:

 1. Jeg vil anbefale Jane Iredale mineral makeup, det gør underværker og holder!

  SvarSlet
 2. Jane Iredale foundation, Logona blush, Guarlain eyeliner, Lancome concealer, Mac kohl og øjenskygger er hvad jeg bruger og er glad for. Ærgerligt at det blev snuppet, men det bliver da lækkert at købe en masse nyt ;)

  SvarSlet
 3. MAC MAC MAC MAC MAC MAC! Alt, udover deres mascara er det bedste ifølge mig :D

  SvarSlet
 4. Tusind tak piger! Det lyder som om i er enige om Mac og Jane Iredale... Vil prøve det hele, og se om det virker for mig :-)

  SvarSlet
 5. Du burde prøve den nye Fiberwig mascara. Den er virkelig god, når man lige lærer at bruge den :) Du kan se et indlæg på min blog med før/efter billeder. Den er virkelig god.. Indlægget hedder "Øjenvipper til skyerne". :) Og så kan mineral pudder stærkt anbefales, hvis du ikke har prøvet det før. Den bedste læbepomade finder du hos Blistex (eller Carmex)!!! :) De bedste concealer finder du hos MAC. Den hedder "Studio Finish Concealer SPF35" den er ge-ni-al!!

  SvarSlet
 6. @ Cæcilie Sofie

  Jeg vil da straks suse forbi og læse indlægget - den lyder jo god! :)

  SvarSlet
 7. mac er det bedste!
  deres studio finish concealer spf 35 er bare min redning og den dækker holder og oplyser... og macs mineralized skinfinish natural kan jeg heller ikke leve uden:D
  max factors lash effect mascara er bare den mest sorte farve og SÅ nem at tage på...
  hvis du har brug for billige makeup børster der er mindst lige så gode som mac: www.sigmamakeup.com...
  håber det hjalp<3

  SvarSlet