mandag den 30. november 2009

Jagten på den perfekte nytårskjole

Vi nærmer os december måned, med hastige skridt, i høje sko… Eller jeg gør. I hvert fald. Fik i dag af vide at jeg var ”den vildeste til at gå i stiletter” Tak, i think!?
Anyway, med jul følger nytår (og æbleskiver og lyskæder og hygge og at man kan sige at man ”bare fik for meget gløgg”) Og med nytår, følger nytårskjolen! (Endelig kom jeg frem til sagen, hva?)

Jeg skal først til fin middag inde i byen, og bagefter til en kæmpestor fest i Hellerup… Og nytårsaften, vil man jo gerne se godt ud – rigtig godt ud, ikke?
Pallietter er udelukket! Jeg gætter nemlig på at halvdelen af holdet, vil være iført dem fra top til tå… Og det skal være noget der fungere til min (ikke så arbejdsomme) krop. Noget der gør mig højere. Og fremhæver mine fordele. Noget elegant, men sexet. Noget casual, men festligt.

Og så var det, at det slog mig!
En MAXI-DRESS!
En helt almindelig, lang kjole, i noget jersey stof, med en flot snoet v-udskæring udskæring. Den skal have lange ærmer (da mine overarme ikke er jordens kønneste skabning) og så skal den være i den smukkeste isblå farve!

Med en pels jakke over, et pandebånd om panden, og et par tårnhøje sorte stiletter.


Gør mig højere – tjek!
Gør mig slankere – tjek!
Elegant – tjek!
Sexet – tjek!
Casual – Tjek!
Festlig – Tjek!


Altså. Hvad mere kan man forlange af en kjole? Så er det bare lige, om jeg selv skal bevæge mig ud i et DIY projekt?! Har i set en lignende kjole? Og ved i hvad i kaster over hovedet d. 31?

2 kommentarer: