lørdag den 6. februar 2010

AS WE SPEAK

1. Kunne måske blive modeassistent på et de førende magasiner, da en på redaktionen sagde jeg lød spændende, og selvom de normalt ikke gjorde det, ville de måske gerne give mig en plads hos dem. Men så skulle jeg sende CV og manden svarede aldrig tilbage.
2. Et stk. skriftlig advarsel fra Hellerup statsfængsel direkte til mig. Ja okay. Jeg er måske selv udenom det. Men av!
3. Jeg skulle have været til Zulu Awards og efterfølgende afterparty på onsdag, med min veninde - men nu er planen omlavet (hedder det det?) så jeg kan desværre ikke. Det er godt nok ikke min venindes skyld, men hold kæft hvor er det ærgeligt.

Alle odds er åbenbart imod mig for tiden. Der er ikke helt så meget, der går som planlagt. Men måske det egentlig er det fede ved livet? Tænk hvis man vidste hvor man var om 1 år? 5 år? 10 år? Arj for fa'en. Det ville være lidt kedeligt, ikke?

Samtidig har jeg brug for at tænke. I fare for at lyde vigtig, skal jeg tage en temmelig stor beslutning omkring min fremtid.... Derfor bliver der måske lidt stille de næste par dage her. Håber i kan bære over med mig. Vi ses på den anden (og forhåbentlig mere positive) side!

6 kommentarer:

 1. Øv! Det lyder som om de ærgelige ting ramler oveni hinanden. Knus til dig

  SvarSlet
 2. aww anna :-(
  ked af det med zulu showet!!

  Jeg ved du nok skal finde ud af det hele.
  ring til mig, hvis det er.
  kys

  SvarSlet
 3. fin, fin blog:) - har meldt mig som læser! ...håber denne uge bliver bedre, who knows, nogen gangen vender tingene bare lige pludselig:) knus

  SvarSlet
 4. øvøv hvor træls for dig - håber du klarer den!
  hvad laver du ellers siden du søger job lige nu? har du gået i skole eller? er bare ldit nysgerrig :)

  SvarSlet
 5. Tak piger, hvor er i søde!
  Camilla - jeg tænker, jeg vil skrive svar på dine spørgsmål i et indlæg, da jeg er blevet spurgt om det efterhånden et par gange :)

  Thank you Zanah!

  SvarSlet