søndag den 14. februar 2010

MULBERRY, ALEX, BALENCIAGA

Faldt lige over disse tasker på Modekungen...De ligner jo ualmindeligt meget nogle tasker vi har set før - bare til en pris med et par ekstra nuller. Disse tre koster mellem 750 og 1000 svenske kronar, hvilket jo er til at overskue. Jeg overvejer stærkt den fake Alex, da jeg længe har drømt om den. Men hvad synes i? Den ligner jo godt, ikke? Og faktisk er det vel det samme som fake Louis-tasker, men af en mærkelig grund, er det meget mere 'ulovligt'...

6 kommentarer:

 1. De ligner jo F-U-L-D-S-T-Æ-N-D-I-G!
  Hvor på siden har du fundet dem og hvad koster de?

  SvarSlet
 2. Det er et spørgsmål om moral og etik ;-) De ligner og de er flotte! Men det er 100% ripoffs :-)

  SvarSlet
 3. Er enig med Lasse. Og så er der altså bare noget lidt trist over kopivarer. Så ville jeg hellere bruge de 1000 kr. på at købe en lækker lædertaske, der ikke var en kopi fra eks. Black lily eller Massimo dutti. Som sikkert også er i bedre kvalitet, synes at dem fra Modekungen, især Balenciagaen ser lidt plastic-agtige ud...
  Men det er jo et spørgsmål om hvor grænsen går. Er selv meget glad for H&M, zara og topshop og de er jo også kraftigt 'inspireret' af større designere. Det bliver nok forkert når det er direkte kopier synes jeg. Altså når noget prøver at være noget det ikke er... Men det er jo bare min mening:)

  SvarSlet
 4. Hej Katrine,

  Jeg kan desværre ikke huske hvor på siden, men prøv under tasker. De koster mellem 750 og 1000 svenske kroner.

  Hej Lasse og Emily,
  Det har i helt ret i!
  Normalt er jeg (heller) ikke til så stærke ripoffs, da det lækre ved de 'ægte' på den måde går af dem. Men når nu jeg har drømt om den fra Wang så længe, er det næsten ikke til at holde sig fra. Men så igen... Hellere bruge pengene på noget man ved holder. Noglegange er det bare nemmere at gå efter den nemme (og billige) løsning - men det er jo ikke altid den rigtige ;)

  Tak for jeres kommentarer!

  SvarSlet
 5. BALENCIAGA - TEMPTED !!

  , http://www.itssolastseason.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. har netop modtaget denne wang-inspirede taske. ved ikke hvor begejstret jeg er. pæm og alt det der, men inden i er den meget "discount" agtig, med nylon agtigt stof.
  men en flot model og taske er det jo (:

  SvarSlet