søndag den 28. februar 2010

HEEELP! I NEED FUR!Okay. Måske lidt dramatisk overskrift. I think. Men jeg mangler virkelig sådan en rigtig motherfucker af en super lækker pels af være. Desværre har jeg ikke lige råd til at smide 25.000 kr. efter en meget fin en, selvom jeg gerne ville (men jeg tvivler på at hr. Bankmand vil lade mig invistere i min gaderobe og låne mig en mindre sum)

Men så er det jo at de der genbrugs-butikker sælger meget fine af slagsen til pæne tre-cifrede-beløb. Problemet er bare, og det i gerne må hjælpe mig med, er at jeg kun har gjort meget få genbrugs-køb i hele mit liv. (Èt var en gul Sand-blazer, jeg ville lægge op, men det har jeg aldrig fået gjort, og nu ligger den som en gul klump i vaskekælderen)

Så kære venner. Hvor kan man købe en lækker pels (gerne som på billederne) til under 1000 kr.?? Den må ikke være for brugt, lugte eller være hullet... Findes de mon?? Kender i nogle gode genbrugs-butikker?

9 kommentarer:

 1. Nu ved jeg ikke lige om du er fra København. Men KBH genbrug har altid et fint udvalg af pelse sys jeg.. Fin stand osv.. :)

  SvarSlet
 2. Hej Sofie,

  Jeg er nemlig fra København (det glemte jeg vist at skrive)
  Det vil jeg kigge på - tak!

  SvarSlet
 3. Har du prøvet Jagtvej 199?

  SvarSlet
 4. Har du overvejet at prøve www.dba.dk? :-)

  SvarSlet
 5. Skal det være en frakke? Eller kan en vest også bruges?:) Super fin blog, du har. Jeg har tilføjet mig som fast læser. Håber at du også vil tjekke min blog: sabine-yvonne.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Jeg er glad fpr du kan lide min blog!! du er velkommen til at følge mig (: det er også en rigtig fin blog su har, og go stil!!
  www-lou-style.blogspot.com

  SvarSlet
 7. helt ærligt Anna, så ville jeg droppe fordomme om bugt og lugt, for det er den bedste måde. Har fundet flere pelse på loppemarkeder.
  Synes altså bare du skal komme igang med at lede, det er slet ikke svært! :)

  SvarSlet
 8. Hej anonym,
  Tak for tippet, der vil jeg lede!

  Hej Kassandra,
  Jeg har prøvet på Trendsales og underligt nok var der ikke lige noget, men jeg vil da prøve på dba. Tak! :)

  Hej Sabine Yvonne,
  Jeg har en pels-vest i hvid, så det er mest en frakke jeg søger - ellers tak :-)
  Tusind tak - jeg tjekker din blog med det samme!

  Hej anonym,
  Mange mange tak!

  Hej Fanny,

  Du har helt ret - jeg burde droppe min sarte indstilling til brugt tøj. Men hver gang jeg køber noget (uanset hvor fedt det er til andre) føler jeg mig ikke godt tilpas i det. Men en pels vil jeg nu nok godt kunne vænne mig til :)
  Når foråret kommer, følger loppemarkeder jo, så der må jeg prøve - tak!

  SvarSlet
 9. har du ikke et link til den hvide pels i højre hjørne jeg er totalt forelsket!! :-)

  SvarSlet