fredag den 26. februar 2010

BEAUTIFUL WITH FOOD

Jeg har eksperimenteret lidt... Og kom faktisk frem til en meget fin ansigt-maske og hårkur til... Tha da dahhh (og hold nu fast på hat og briller!) Den fornemme pris af 17 kroner. S-Y-T-T-E-N kroner. Samlet!
Well. Så er det måske ikke helt så effektivt som dem du kan købe til 300 kr. men det er altså tæt på! (I know what i talking about... For jeg købte en hårkur til mange, mange hundrede kroner og den hjælp kun meget lidt!)
Ansigtsmasken består af en avacado du kan købe for ca. 8 kr. Du skal bruge ca. en kvart avacoda, og så har du endda rigeligt! Det er meget nemt, du smører bare det grønne i ansigtet, lader det sidde i ca. 10 minutter og vupti så har du en blød og glat hud! Nåår ja... Så skal du selvfølgelig også lige huske af vaske det af igen! Og bliv ikke bange... Selvom du efter de 9 minutter ligner en grøn alien, går det væk med lunkent vand.


^

Hårmasken består af mayo og honning. Yes, du hørte rigtigt! Har du længere hår end ned til skuldrene skal du bruge ca. 1 ½ dl. mayonaise og 1 stor spsk honning. Det er nemmest at bruge flydene honning. Rør det sammen og massér det ind i hele håret. Lad det sidde i 15-20 min. og vask det GRUNDIGT ud. Det kan godt føles lidt underligt at stå der, i en alvorlig stank af mayo og prøve at få honningen ud af håret. Men efter et par minutter er det ude, og du kan vaske dit hår med shampoo og balsam. Resultatet er blødt og glansfuldt hår!

2 kommentarer:

  1. Ansigtmasken med avacado er altså super effektiv! :) Selvom jeg synes, det er voldsomt klamt at ha' i hovedet, så gør jeg det gerne, når resultatet er godt! :)
    Den der hårmaske blanding har jeg ikke prøvet og umiddelbart tror jeg ikke, at det er noget, jeg springer med på.

    SvarSlet
  2. Ja, det er temmelig klammo - men jeg synes at mayo/honning er værre! Så måske det er meget godt du springer den blanding over ;-)

    SvarSlet