tirsdag den 23. februar 2010

Unødvendighed


Acie har oplevet det. For Kenza sker det hver dag. Og for et par dage siden, skrev Kia et indlæg om, at hun mildest talt har mistet lysten til at blogge. Og nu er der også en person (jeg kender?) der har haft brug for at svine mig til.

Jeg blev ikke ked af det, da jeg læste kommentarene, fordi faktisk tager jeg det sgu som en kompliment. Jeg tror det bunder i jalousi, også selvom jeg synes det er sindssygt at være jaloux på mig (?!)
Men jeg blev vred. Hvem fanden er det der har behov for at kaste et par så unødvendige kommentarer?! Det må ihvertfald være en person der har brug for at give sin mening til kende (... Hø-hø...)

Anyway. Det sker vel hele tiden, og det er ærgeligt at Danmark åbenbart er indehavere af så mange fjolser, men man kan jo ikke gøre andet ved det, end at sætte kommentar-moderator på, og håbe at de en dag får det bedre med dem selv.

10 kommentarer:

 1. Hej søde anna
  lidt god karma og energi herfra, jeg må indrømme jeg ikke kan lade være med at trække på smilebåndet af alle de dybt pinlige og direkte ynkelig piger (?) der sidder bag skræmen og tør ytre sig, på andres bekostning, uden navn eller ansigt.
  -jeg ved det må være utrolig ubehageligt at modtage så dumme kommentare, især når det klogeste der bliver skrevet er: "Hej din nar" og "Jeg hader dig" (dog med store bogstaver i det sidste, kreativ afveksling) Det må være meget ulykkelige mennesker der skriver sådan og bruger al deres tid på blogs de, som de selv skriver, hader. (i mine øjne utrolig dum brug af sin tid, jeg ville da personligt hellere læse noget jeg kan lide??!!!) Nuvel de virker ikke som de skarpeste i skuffen alligevel, så måske det er deres form for underholdning?

  Jeg håber du holde rhoved oppe og ikke synker ned på deres level, skriv igen med god tone, som du har gjort og de vil med tiden nok forsvinde. De er lidt ligesom 2 årige børn, de vil have opmærksomhed, også når de gør noget galt, dårlig opmærksomhed er bedre end ingenting og de vil have en modreaktion.
  Ellers så prøv at give dem en rangle, eller andet aktivitetslegetøj:)

  Nej spøg til side, du har en fed blog, så lad ikke dem der er misundelige ødelægge den:)

  En masse kram og tanker herfra
  /karin
  fashionistaen.blogspot.com

  SvarSlet
 2. jeg har også været ude for præcis det samme.. det er utroligt at nogle folk har behov for at svine andre til. fjolser (-;

  SvarSlet
 3. Kære Karin,

  Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige (og det er sjælendt ;) ) Andet end tusind, TUSIND tak! Jeg er meget glad for at du har taget dig tid til at skrive en så velskrevet (og lang) kommentar. Tusind mange tak, det hjælper helt klart på humøret! Hvis du ville sprede den gode stemning og karma dér, så tror jeg de med tiden forsvinder og måske bliver mere positive selv!

  Hej Tanja,

  Også tak for din kommentar. Ja, det er uendeligt langt ude - men vi blogger jo bare videre :)

  SvarSlet
 4. Ja, vi har også en hel blog der hater på os og kommer med utallige nedladende kommentare. Der er så irreterende, men husk på alle os der elsker din blog og læser alt dit fantastiske og sjove stof. :)

  SvarSlet
 5. Jeg håber han eller hun skammer sig lige nu. Du har en god blog!

  SvarSlet
 6. Hej Fanny,

  Hvor er du bare sød! Tusind tak, det betyder meget at der er nogle der kan smile af det jeg skriver og finde inspiration i det jeg viser.
  Jeg har godt set jeres 'hadeblog' og må ærligt sige jeg trak på smilebåndet, da jeg fandt den. Det er uden pis, det latterligste jeg nogensinde har set, og faktisk troede jeg det var en joke!

  Hej anonym,

  Også mig.. Mange tak!

  SvarSlet
 7. det er ufatteligt at folk gider bruge sin tid på at skrive sådan nogle kommentarer - så kan de da ikke have meget indhold i livet?!

  - men jeg er i hvert fald fan af din blog. hold hovedet oppe, og bare ignorer de dumme kommentarer; jeg har selv prøvet det, så kender det godt :)

  SvarSlet
 8. Jeg er også fan!
  Jeg har ikke selv mod på at starte en blog - jeg tør ikke dele ud af mit liv på den måde. Men det er så fedt at du tør! :)

  SvarSlet
 9. Hej Camilla og anonym,

  Hvor er i søde. Tusind tak! Det betyder meget! :-)

  SvarSlet
 10. Læste lige de sidste indlægs kommentarer igennem, og nøj hvor var det åndssvagt. Tydeligvis en person der kender dig, og som har ondt i røven. Hvis man har et problem med nogen, så man sige det til dem, istedet for at føle sig stor ved at nødgøre folk bag sin computerskærm. Du skal ikke tage dig af de idioter :)

  SvarSlet