tirsdag den 4. maj 2010

HOLIDAY IN THE AIRPORTStik mig så en tur til Paris... Eller Barcelona... Eller Zanzibar. Jeg trænger! Eller bare en tur i lufthavnen. For fa'en... Tur - retur til Kastrup, kan ikke blive dyrt?! Jeg elsker virkelig lufthavne! Stemningen, alle kufferterne, butikkerne, spændingen - det hele! Så meget, at jeg for nogle uger siden sov der, sammen med en veninde. Vi havde været i byen, var trætte, men havde alligevel lyst til noget sjov. Så vi svingede elegant (eehhh... væltede!) ind i metroen, blev kørt til døren, og sov meget, meget fint. Kl. 6.45 vågnede vi op til den dér stemning, Starbucks og 7-eleven der bød på morgemad, tog metroen i skole, og vi var der på slaget. Det gør jeg sgu gerne igen....

Godt, jeg dribler til Frankrig og Spanien til sommer. Og til Spanien igen til efteråret. Hæ. Så kan det være jeg kan forblive brun helt ind i oktober... Much more hæ!

7 kommentarer:

 1. Haha... fedt du valgte at sove i lufthavnen en nat.. just for fun!!

  Jeg elsker også lufthaven.. men det skal være nogle gode store lufthavne.. såsom fx. Kastrup.. nogle af de der små lufthaven sydpå er simpelthen dødens pølse..

  Men jeg er også glad for jeg skal ud og rejse 3 gange inden for 3 måneder i år..

  SvarSlet
 2. Cecilia,

  Man har jo kun det sjov, man selv laver - og jeg kan kun anbefale at sove der! ;-)
  Ja, det har du ret i. Der er nogle der bare er skod og klamme - men sådan er kastrup (heldigvis) slet ikke!

  Jeg misunder meget din tur til Las Vegas!!

  SvarSlet
 3. Åh,må jeg venligst få en plads i en kuffert sydpå også?! Træææænger til sol på mavsen,mmm!

  Til gengæld kan en tur til Kastrup godt bli sqwide dyr, bare tjek DSB,OMFG,altså :-)

  SvarSlet
 4. Haha.. det vil jeg notere mig, til næste gange jeg mangler et sted og sove :-P

  Og ja, jeg glæder mig også helt vildt.. på vej derover skal vi mellemlande i NY (newark tror jeg det var), hvor vi har 3-4 timer.. og på vej hjem igen i NY, OG i Amsterdam.. så jeg får set lidt lufthavne på den tur ;)

  SvarSlet
 5. Du er så køn!!

  SvarSlet
 6. Ms Confashion,

  Du kan tro du må få en pladzzzz... På den betingelse at vi tager et RIGTIG varmt sted hen! :)
  Ang DSB har du ret ja... Men heldigvis har jeg månedskort, og så føles det jo nærmest gratis ;)

  Cecilia,
  Hvor er du altså heldig! Ikke nok med Las Vegas, du tager også lige NY og Amsterdam med i købet! ;) Og så var det vist betalt, så vidt jeg husker?? LÆKKERT!

  Anonym,
  Ihh tak! Jeg ville nu gerne vide hvem du er...? :-)

  SvarSlet
 7. Jeg rejser ca 5 gange om året og ofte med mellemlandinger, og at være 4 timer alene i en lufthavn i et fremmedland, hvor man er mellemlandet, er ikke det sjoveste i længden. Alt er jo så dyrt og man vil hellere gemme pengene til man kommer frem..
  Men ja, hvis man kun rejser en gang om året, er det sikkert fedt nok at være i en lufthavn, men hold da op det bliver kedeligt i længden..Al den ventetid er dræbende... Men sjov og skør ide i fik dig og din veninde :D Man gør de skøreste ting i sine brannerter..

  SvarSlet