lørdag den 15. maj 2010

NO MORE LEO

Efter at have set, hvor fint både Funda og Line Maria (billed) bærer lidt H&M-leo tænkte jeg at jeg selv måtte hoppe i playsuiten.


Det prøvede jeg idag. Og det var ikke ligefrem nogen.... Glæde. Kan ikke helt præcis forklare hvad jeg lignede. Vel nærmest en blanding mellem en safari-mand og en, der bare skulle stoppe med at spise burgere. Prøvede den i både str. 34, 36, 38 og 40, men det var som om at jo større den blev, jo værre så det ud. Derfor droppede jeg det. Definitivt. Kan heller ikke helt beslutte om jeg er med på så meget leo. I små doser skal det ihvertfald være. Baby-step ikke? Måske ser i mig klædt fra top til tå, i mellem-brunt leopard, om to år!

3 kommentarer:

 1. Jeg har det lidt på samme måde som dig med det der leo?! hot or not - jeg er lidt i tvivl. Og jeg sad også her forleden dag og overvejede jumpsuiten, meeeen det er vidst et no-go fra min side.
  Tak fordi du kiggede forbi min blog - jeg er nu fast læser af din (:

  SvarSlet
 2. jeg synes den er dejlig :) selvom jeg egentlig normalt ikke er en sucker for leo ? men er glad for min ! prøvede både en str 38 som jeg normalt bruger , og en str 40 som jeg så købte den i :)

  http://emiliemode.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Sophie Mathilde,
  Ja, det er sgu lidt finurligt... Jeg tror kodeordet er at det skal komme i små mængder!
  Det var da så lidt, og dejligt med endnu en læser! :)

  Emilie,
  Det kan jeg godt forstå! Jeg ville også gerne have haft den i mit skab, men når noget ikke sidder godt, kan det jo være ligemeget :o)

  SvarSlet