tirsdag den 11. maj 2010

NEW SHOES


De nye sko, hvoraf det ene par, er for hårde at gå i (HVORDAN kan man fejlbedømme så meget??) tilgengæld synes jeg de er ret fede, og minder mig lidt om dem her! (hvorfor kan Emma, når jeg ikke kan?) Det andet par, kan jeg bare ikke blive gode venner med. Overvejer at pille den hvide 'bag'-rem af, så de får clogs-style. Hmmpf. Var jeg helt ude i hampen, da de røg i posen?`

6 kommentarer:

 1. Oh woooow... Fabulous shoes! *_*

  xx

  http://theminetteissue.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Ej jeg synes de øverst er rigtig fine! Jeg er ikke helt sikker på at det er muligt at lave dem til et par clogs.. Men go for it, hvis du alligevel ikke vil går i det.

  SvarSlet
 3. Minette,

  Thanks a lot!! :)

  Fanny,
  Det er dejligt lige at høre andres mening - tak! Nej, du har måske ret - det vil blive lidt for indvilket. Må se hvad jeg kan gøre!

  SvarSlet
 4. Hvor var det lige de sorte var fra?? de er vildt fede.. Jeg er ikke så vild med de hvide, men hvis det er dem du vil lave til clogs, synes jeg du skal gøre det, hvis de ikke har været for dyre, det kunne være rigtig fedt..Men måske det er nemmere og billigere at købe rigtige clogs...

  SvarSlet
 5. Hvor er begge sko købt henne, og hvad koster de?
  De nederste er så fine - var det dem, der var for hårde at gå i? :-)

  SvarSlet
 6. Lise Jørgesen,
  Det er fra Biviel, købt til Designerforum. Men ved deres sko også bliver solgt på nettet.
  Ja, det har du måske ret i. Må se hvad jeg finder på :-)

  Tanja,
  De er begge fra mærket Biviel og købt til Designerforum. Nypris pr. par er 1200 kr. men fik begge par for en meget fin pris - 700 kr. samlet. De nederste er rigtig gode at gå i! Og heller ikke så høje - 8 cm.

  SvarSlet