mandag den 19. april 2010

ACNE // PRIMARKJeg har været meget tæt på at købe den smukke stribede sag fra Acne, men lod være da jeg ikke troede jeg ville få den brugt nok. Og nogle ting, bliver jo så hypet, at de mister los charmos.

Men så skrev Jeanett om Primarks version til.... Hold nu fast.... 94 kr!!!! Desværre fåes Primark ikke i DK, men Mathilde har været så sød at tilbyde at købe og sende en af slagsen for kun 130 kr. inkl. Det er jo hjernedødt billigt, men jeg spekulere stadig på om jeg får den brugt!? Jeg er også mest til Acnes halsudskæring og lange ærmer, mæææææææn.... 130 kr! Det svarer jo til en sandwich på Norden.... Hmmmm.... Hvad synes i?

9 kommentarer:

 1. jeg synes du skal snuppe den! den er et rigtigt fint alternativ til acnes, og til ingen penge! :)

  SvarSlet
 2. Årh, jeg synes helt klart go for it!!!! :)
  Det er jo som du sagde, ingen penge..
  Den er da lækker, men stadig ikke helt som Acne's men hvis du ikke er sikker på at du får den brugt, så skal du købe Primarks.

  Emma / Emmasille.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Haha.. En sandwich på norden er en god sammenligning. og det er vildt billigt, men må indrømme at jeg ikke synes den er så flot. det er ligesom noget med skørtet der ikke funker.. Sorry :)

  SvarSlet
 4. Lea,

  Præcis - ingen penge (næsten) og et rigtig fint alternativ! Tak for din mening :)

  Emma Sille,

  Ja, det er også det jeg tænker! Der er jo ingen grund til at smide mange hundrede efter en kjole, man ikke er sikker på... Men en hundredelap går vel!

  Fanny,

  Haha - tjaaa... Når man besøger Norden tre gange på en uge, begynder man at regne alt i deres mad :-D Men du har ret. Det ligner at skørtet "flavrer" lidt mere... Jeg må i tænkeboks!

  SvarSlet
 5. Jeg synes den er lækker :) Jeg kan se at du skrev om en tshirt inde på min blog - ville lige høre, om du stadig er interesseret? I så fald, skriv en kommentar :) Har nemlig en bekendt som også spurgte til den, men tænkte at jeg ville give dig førsteprioritet, siden du spurgte først.

  SvarSlet
 6. Aaaargh, jeg savner Primark! Eneste minus ved den butik er de urimeligt mange mennesker. Hvor er den fin den kjole. :)

  SvarSlet
 7. Hej!

  Hvor er det sødt af dig, at skrive til mig. Jeg har desværre ikke mange penge for tiden (tilgengæld afsindigt meget tøj!) så vurdede at jeg lever uden den. Fin er den ellers!

  SvarSlet
 8. Karen,

  Jeg har aldrig været i en Primark, men kunne sagtens forestille mig det! Måske lidt ligesom Bilka en lørdag formiddag - bare værre? ;)

  SvarSlet
 9. Ok, og det var da så lidt :)

  SvarSlet