søndag den 25. april 2010

ONLYS VERSION


Hvem havde troet, at det skulle være ONLY, der ville lave sådan en lækker jakke, med inspiration fra Acnes hypede Rita? Så vidt jeg husker, kommer den (desværre) først i butikkerne omkring september, men tilgengæld kan jeg love, at jeg kommer til at stå der SHARP det øjeblik den bliver sat på bøjlerne! Koste hvad det vil ;-) Skal i have fingre i den?

5 kommentarer:

 1. Only har fanget en pointe! Man er nødt til at agere kopimaskine (vi kan også kalde det 'inspireret af', men du ved hvad jeg mener..) hvis man vil være med in the game. Gina har hapset svalerne fra Miu Miu, Topshop denimskjorten fra Chloe, Zara træsko-trenden fra Chanel. Og nu vil Only være med. Så kan man mene om det, hvad man vil. Personligt jubler jeg (om kap med mit Dankort, der på ingen måde kan betale for originalerne). Og ja, mon ikke man lige skal holde udkig efter denne her labre sag, når den kommer i butikkerne? :)

  Ha' en dejlig dag!

  /Camilla

  SvarSlet
 2. den ser virkelig lækker ud. :)

  SvarSlet
 3. Hej Camilla,

  Sikke en fin beskrivelse! Du har jo helt ret! Jeg jubler også over 'kopierne' - omend originalerne næsten altid er lidt pænere. Men sådan skal det vel også være :-)

  Tak og i lige måde!

  Hej Nora,
  Ja, ikke? Den er cool.

  SvarSlet
 4. Uhh, hvor er den læks.
  Meget rart at have noget at se frem til, så alt ikke er skidt når sommeren er ovre! :)

  SvarSlet
 5. Det har du helt ret i Fanny! Selvom jeg nu altid har været ligeså stor fan af julen (... Og maden. Og gaverne!)

  SvarSlet