onsdag den 28. april 2010

ATACOMA // MAYA

Tænk, hvis Acne ikke var blevet opfundet. Så ville overskriften nok være lig volapyk for de fleste. Meeeeeen... Heldigvis er de opfundet, og jeg tror de fleste, der har en fod (i mit tilfælde en str. 37) indenfor modeverden, ved hvad jeg taler om.
I'm talking about disse lækre sager, og faktisk er jeg så heldig at jeg står mellem valget af et par af dem!!!!! Juuuuuuuuuuuhuuuuuuuu!! Jeg har nemlig fået en mellemstor sjat penge, jeg ikke havde regnet med, og efter at have været forelsket i Atacoma, siden vi lærte hinanden at kende, synes jeg det er ved at være på tide. Men Maya er altså også pæn. Virkelig pæn.


Hvem skal jeg vælge? Maya eller Atacoma? Hmmmm...

15 kommentarer:

 1. Helt bestemt Atacoma'erne! Mayaerne er altså ikke særligt fikse eller elegante imho. Jeg prøvede dem her den anden dag, da jeg havde et lille crush på dem, men de er bare forkerte på en eller anden mærkelig måde :D

  SvarSlet
 2. jeg har atacomaen , og jeg kan sige én ting. du vil ikke fortryde det!

  SvarSlet
 3. Hej Astrid,
  det er også dem jeg hælder mest til! Især fordi de kan bruges året rundt - det kan de andre selvfølgelig også med en strømpe i, men de er på en eller anden måde lidt mere sæcon-prægede. Tak for din kommentar!

  Hej Elizabeth,
  Uhhh ja, du er heldig! :-) Jeg er meget fristet nu...... Forresten - hvad er der blevet af din blog??

  SvarSlet
 4. hej anna.
  tak for den positive respons på min blog!
  (www.matinxmidixsoir.blogspot.com)..
  var dog allerede fast følger af din!;)

  SvarSlet
 5. Hej Anne, det var da så lidt! Og tak fordi du følger mig :)

  SvarSlet
 6. Atacoma! End of the discussion

  SvarSlet
 7. Helle,
  Det ender det nok også med! Tak for din kommentar!

  SvarSlet
 8. atacomaerne! de er bare virkelig smukke :D

  SvarSlet
 9. Atacomaerne er slet ikke noget for mig. Det er uden tvivl en smuk sko, men jeg har endnu ikke set nogen, der ikke ser klodsede ud, når de har dem på.
  Derudover synes jeg det er ret mange penge for et par støvler, der (efter min mening selvfølgelig) er så sæsonpræget. Men du skal selvfølgelig købe dem du allerhelst vil have. Hvis man bliver ved med at tænke på noget, kan man lige så godt købe dem:)
  /Louise

  SvarSlet
 10. maya maya maya.De er en anelse mere unikke, og atacoma er så sprædt nu alleeee har dem. jeg stemmer så meget for maya

  SvarSlet
 11. Så kom der lige et par stemmer på Maya også - ihhh, nu bliver jeg rigtig i tvivl jo! ;-)

  Mange tak for jeres meninger - jeg må tænke videre....

  SvarSlet
 12. Min drømmesko er 100% atacomaerne, men der er så mange der har dem og nu er det ved at blive sommer og så ville maya være mere oplagt. Forstår godt det er et svært valg, haha.
  Håber du finder du af det (:
  elsker din blog.
  /Mille
  treschicforus.blogspot.com

  SvarSlet
 13. Mille: Du har ret - de er blevet lige en tand for hypet, og det er ærgeligt. Men lige lækre, er de jo stadig!! :-) Jeg tror, at selvom det er ved at være sommer, hælder jeg mest til atacoma - for de kan jo holde hele året.
  Og tusind tak!

  Anonym: Tak for din kommentar - nu må vi se, hvad det ender med!

  SvarSlet