søndag den 15. august 2010

IF NOT NOW....


... Hvornår så? JEG VIL HAVE EN TATTOO!
Jeg har ville det længe - i måske 3 år - men det er først, de seneste måneder, jeg har overvejet det for alvor, og nu er jeg altså kommet frem til, at jeg gerne vil have sådan en sag hængende på mig. Eller.... Måske ikke hængende - det vil nok se lidt underligt ud.

Den skal ikke være så stor (ingen nakke-ryg-arme, så hardcore er jeg heller ikke) Jeg vil gerne have at den skal være på underarmen (som på billedet) et sted. Lige ved håndledet er rigtig fint synes jeg, måske lidt for populært, og så er jeg altså ikke meget for at det er lige ved puls-åren... Piv. Ja, jeg er en kylling hvad det angår. Den må gerne betyde noget for mig, så det er selvfølgelig mest mig selv der kan afgøre hvad der betyder noget for mig, men jeg kunne rigtig godt tænke mig inspiration, til hvad det kunne være.

Har du et forslag? Og har du mon selv en tatovering - eller flere?

7 kommentarer:

 1. Jeg har lige fået to nye tatoveringer, som jeg viser frem i mit seneste indlæg på min blog.:) Nu er jeg så oppe på tre i alt. Udover de to nye bag øret og på håndledet, har jeg ni stjerner i rød blæk i forskellige størrelser ned af siden af kroppen hele vejen fra hoften og op til armhulen. Jeg valgte de placeringer, fordi de er diskrete og nemt kan skjules. Jeg er vildt glad for dem, men jeg har ikke behov for at vise dem frem hele tiden.

  Du skal selvfølgelig tænke meget over, hvad der er dig, men omvendt synes jeg, det er blevet lidt for meget med at tatoveringer skal have de store, dybe meninger. Det er altså okay at vælge noget, som man bare synes er smukt. De får en unik betydning det øjeblik du får dem - for så er de dine!

  Jeg vil i øvrigt anbefale dig at tænke over det rigtig længe EFTER du har fundet ud af, hvad du gerne vil have. Når du det punkt, hvor du nærmest savner den, selv om du ikke har fået den endnu, så er du ved at være der.:)

  Held og lykke med det - men husk lige at der er en lov om, at man skal være over 18 for at blive tatoveret (Siger hende, der har fået en tatovering bag øret. JA, det er også ulovligt i Danmark...). En tatovering er for life, så det skader ikke at vente de ekstra år til du kan få den helt lovligt. De fleste af de dygtige tatovører tjekker faktisk alder - og det er jo helst en af dem, man skal have den lavet hos!

  (Pyh, det blev en hel roman...)

  SvarSlet
 2. det ser super fedt ud på underarmen 2-3cm længere nede fra der hvor din arm bøjer. det er et originalt sted men ser stadig ikke malplaceret ud hvis du forstår. ;)

  SvarSlet
 3. Jeg har en i lilla skrift på venstre håndled og en på vej på højre fod.
  Det er ikke slemt på håndleddet - hverken smertemæssigt eller åremæssigt. Min går flere steder direkte henover åren, og den blødte ikke engang det mindste.

  Jeg har på hånden skrevet "Lykken vender" for at symbolisere min meget svære start på puberteten hvor det der lidt fik mig igennem var tanken om at det aldrig kunne blive ved for evigt. At det ville vende.
  På foden vil jeg have skrevet "Never stop dreaming" og så to små hjerter til at symbolisere mig og min mor.

  SvarSlet
 4. mit forslag er, at når du har fundet et motiv du ønsker, så tænk over det et stykke tid så du ikke fortryder i sidste ende.
  har selv to, som jeg er super glade for, men tænkte også over dem i en del tid :)

  SvarSlet
 5. jeg vil gerne have lavet mit stjernetegn's "tegn" (vædderen) og så have skrevet mit fødselsdato under lige der hvor ens g-streng (hvis man har det på :p ) bliver tynd ? det er lidt svært at forklare .. nærmest lysken ? :) det er måske meget originalt , men det er et sted jeg kan skjule , og måske nok det eneste ved mig selv som jeg ikke kan ændre , i modsætning til fx navne på kærester , osv. :p held og lykke !

  SvarSlet
 6. Callie,
  Romaner er altid gode :) Hvor er de dine fede! Kan især godt lide den ved øret.... Jeg er helt enig i, at der er gået popularitet i at den skal betyde noget helt særligt for en, og det bliver faktisk hurtigt corny, synes jeg. Så jeg er glad for at du siger, at de føles specielle, uanset hvad, så snart man får dem lavet :-)

  Helena,
  Nemlig! Det var også lige det jeg tænkte.... Og så er den jo nem at dække, hvis man ikke vil vise den en dag.

  Sofie,
  Jeg har også hørt fra mange, at det ikke gør mere ondt der... men jeg tænker bare - hvad nu hvis de rammer forkert? Haha :-)
  Jeg synes at 'Lykken vender' er meget smukt og enkelt!

  Mille,
  Ja, det tror du jeg du har ret i! Jeg har det, indimellem, med at tage lidt hurtige beslutninger. Men nu har jeg ville have en i lang tid, så jeg er nu ret sikker på, at der havner en på mig inden længe :)

  Emilie,
  Hehe, ja det kan blive lidt svært at ændre dit stjerntegn og din fødselsdagsdato ;) Men det lyder fint!

  SvarSlet
 7. Jeg har to; et citat på underarmen (på min ventre arm) og en lille én på højre håndled... Jeg vil gerne ha´ fler'! *SS*

  Her kan du se den på venstre arm:
  http://hittehonesverden.blogspot.com/2010/05/notd-depend.html

  Min næste tattoo skal være en falden engel!

  /Maria!

  SvarSlet