mandag den 30. august 2010

YOU WANNA BE ON TOP?



Så er det op på stiletterne her - er de ikke skønne? Lidt for meget, men alligevel flotte til efterårets jordfarver!

fredag den 27. august 2010

GIVE IT TO ME




Jegs kal til endnu en fødselsdag i aften, hvor der er lækker middag, juhuuu, champagne og massere sjove mennesker. Lørdag skal jeg til bryllup (mere champagne) og næste weekend skal jeg til to fødselsdage mere. Så hvis det var, at jeg ville lave et gave-show til jer, var der rig mulighed for det. Men jeg tænker, at I godt kunne tænke jer noget lidt mere - hmmm.... Interassant, end en masse indpakkede gaver. De er trods alt sjovest, når man selv får dem. Hæhæhæhæ.

Så hvis I har nogle ideer, til noget skæg og ballade, der kunne ske herinde på bloggen, må i meget gerne fortælle det. Jeg er åben over for (næsten) alle forslag!

torsdag den 26. august 2010

AV!!!!




Nu er jeg normalt ikke en, der fryder mig over andre (hooooost... *pudse glorie, pudse glorie*) men lige idag, er jeg altså ret glad for, at jeg ikke har betrådt gaderne med Elins hæle, der kommer fra Acne. Efter jeg har vænnet mig til wedges og platou, kan jeg ikke holde en hel dag i så tynde hæle, som jeg kunne engang.... Men det kan hun åbenbart - og flot ser det ud!

ERIN WASSON








Jeg kan rigtig godt lide Erin Wassons stil, da den er tilpas enkel og afdæmpet, og alligevel aldrig for lidt, og rå, uden at være tung. Og så synes jeg, at hun er god til at klæde sig efter hendes udseende. Her er god inspiration....

onsdag den 25. august 2010

MR. BLACK


Alexander Wangs fall-collection 2010 er meget sort. Ja, faktisk næsten kun sort, med nogle små glimt af nude, grå og hvid.







Jeg er vild med den forrige, hvor han havde taget udgangspunkt i sport, men jeg synes ærlig talt denne ser kedelig ud. Der mangler noget nyskabende og nytænkende, som han ellers plejer at være god til. En sort blazer og et par sorte leggins - det er da ikke svært, vel? Og så synes jeg der er meget sort, der går hen og bliver dramatisk på den tunge måde. Måske er det mørkt og vinter snart, men derfor behøver vi vel ikke gå rundt og se ud som om, vi er direkte på vej til begravelse.
Hvad synes I?

WISHES

Nederste billed venligst lånt af Modemedmere

Jeg har et par ønsker for tiden, som jeg håber snart bliver opfyldt...
Jeg leder efter de helt rigtige læderbukser - havde for et havlt års tid, det bedste par, der dog viste sig ikke at være helt så gode - de gik op i syningen, men heldigvis fik jeg alle pengene tilbage, da det var en fejl på dem. Jeg leder også efter alt i rulam - vanter blandt andet, og jakken er så fed, og støvlerne fra Friis er jeg ret sikker på at jeg skal have, da de også er bikerboots, som jeg har ledt længe efter. En god pudder (til når jeg igen bliver vinterbleg) en stor og chunky cardigan, flotte ringe i både guld og sølv, de perfekte sorte wedges, og et lækkert sæt undertøj står også højt på listen. Og så generelt basis bluser, som sweatshirts og kjoler i enkle snit, helst i jordfarver.

tirsdag den 24. august 2010

LINKS



Så er jeres links blevet oprettet ude i siden!

ROCK




Et bevis på, at jeg vist ikke egner mig helt så godt som rockchick..... De dér håndtegn er sgu lidt svære at få til at se cool ud....

mandag den 23. august 2010

DO I NEED THESE

Hmpf, underlig fornemmelse... Der var da en masse, jeg gerne ville ha'. Bestemt. Ligeså meget jeg stod med i hænderne, og beundrede, og var lige ved at købe. Men hver gang, spurgte jeg mig selv "Mangler jeg virkelig denne her?" og svaret var ja, alle gange. For hvem mangler, ikke et par rå wedges? Præcis. Men vil det ændre mit liv, hvis jeg købte dem? Nej. Og på den måde, lagde jeg tingen(e) fra mig igen. Så nu har jeg besluttet, at jeg nærmest skal savne en ting, før jeg må købe dem.

Men hvorfor være helt hellig? I H&M røg denne her med hjem....

I HATE MONDAYS....


Cardigan - Vila, pants - Mango, moccasins - Riis, Bag - Chloé


Men nogle er helt klart bedre end andre! Naiiiice........

søndag den 22. august 2010

I WANT


 

Earrings like this....

BIRTHDAY BOOM

Idag har min smukke mor fødselsdag, og vi har altid gjort meget ud af fødselsdage herhjemme, så idag er ingen undtagelse. Jeg tænkte noget forår-sommer-blomster-farvestrålende tema, da min mor elsker sommer, og eftersom den og solen ikke har haft lyst til at komme til os, måtte vi jo komme til den. Og det hjalp - solen skinner faktisk lige nu!
Senere får vi gæster, og nu skal jeg igang med muffins, og hvis de bliver gode og fine og flotte (det har de bare at gøre!) kommer der et billed ind af dem også. God søndag! (.... Læg lige mærke til hvor gennemført det er; der er også flag på pålægschokoladen!)















Hun fik blandt andet dessert/vinglas + skåle fra Verner Panton, gavekort til en middag + teater, gavekort til kosmetolog (det var altså et ønske...) elkedel fra Bodum, uldstrømper fra Rabens Saloner, kogebog, øreringe fra Gammel Torv, læbestift fra Loreal, mandel olie og viskestykker fra H. Skjalm P.

lørdag den 21. august 2010

ALL GREY


Dress - Nué Notes, Sunglasses - Lacoste, Clutch - Marc Jacobs, leggins - Flying A

fredag den 20. august 2010

FAIRTRADE...


Er de her stænger, der smager skønt, og tilmed er både økologiske, og ikke så kalorie-indholdige. 178 for én, og det er måske noget - på den anden side, kan alternativet jo være en Mars-bar, og der er altså betydeligt flere kalorier i sådan én.... Så, så sund er jeg altså blevet! Nå, så ikke hele tiden... Men i denne her uge. Ihvertfald. Og næste. Måske.

torsdag den 19. august 2010

SHINY




Sikke stille der er her; det må i undskylde. Jeg går rundt og har det skønt, og er ikke hjemme fra 7 til 23, og så er det lidt svært at få tid til bloggen.... Vil lige vise jer, denne her smukke halskæde, og de fine øreringe (der ikke tager sig så godt ud på billeder - men det kender man jo selv) jeg købte i sidste uge. Halskæden har skabt mange komplimenter, og den skinner så flot, og er samtidig tilpas rå, så den er jeg rigtig glad for.

onsdag den 18. august 2010

tirsdag den 17. august 2010

BOHO


Jeg har altid været vild med boho-, og bohemestilen, så da denne kjole fangede mit øje i Gina Tricot, måtte jeg have den. 249 kr. koster den, og det er jo ingen penge, for en kjole i en så fin brun farve, med flotte detaljer og et snit, der sidder godt. Jeg vil bruge den med mokkasiner, for at gennemføre boho-stilen, eller med bikerboots for et mere rock-chick look.

WONHUNDRED






Jeg mangler ikke sko (det gør jeg.... Ikke....) og jeg er ikke meget til ballerinaer, alligevel er jeg komplet forelsket i disse fra Won Hundred. Se dem lige! Høje, og alligevel forholdsvis praktiske! Dem bliver jeg nød til at kigge nærmere på...

mandag den 16. august 2010

THE RIGHT BIKER

Jeg var ikke meget begejstret for Shoe Shi bar Biker støvlerne - jeg synes desværre de så temmelig plast-agtige ud, og jeg var ikke vild med den lille hæl, der konstant siger klik klak. Og så vigtigst af alt: Var de cirka to numre for store! Så nu er de netop solgt videre, og jeg har kig på disse, fra Monki, i stedet...

IT'S THE NEXT

Jeg er sjælendt forbi butikken NEXT- jeg tror faktisk idag var den anden gang, jeg har betrådt deres gulv. De har Topshop-lignede sager, til (lidt) billigere priser. Dog synes jeg, ikke at kvaliteten virker eller ser særlig god ud. Det er vigtigt for mig, at det i det mindste bare ser ud som om at det er lækker kvalitet - og helst, at det selvfølgelig også er det. Det er derfor jeg elsker H&M - de har budgetvenlige ting, i god kvalitet! Nå men, nok handler om H&M, og det jeg vil sige er, at jeg faldt for et par ting hos NEXT, der godt måtte hænge hjemme hos mig (jeg beklager billedkvaliteten!)

En lækker trøje i en brændt farve med et dertilhørende(læder?)bælte, den stod til 325 kr. mener jeg.


Denne bluse var tilgengæld i rigtig lækker kvalitet - næsten blød som cashmere - og i en fin beige farve. Den findes også som cardigan i en grå og støvet blå farve. Den kostede omkring 260 kr.