mandag den 2. august 2010

LOPPESHOPPE TRENCHCOAT

Nu må jeg være ærlig og sige, at jeg ikke er den store loppemarkeds-magiker. Og det er af flere grunde - jeg har det nogengange lidt svært ved brugt tøj (ja, det lyder luxus, men sådan har jeg det altså) og så fordi, det er som om at loppemarkederne altid går en bue udenom mig. Jeg kan aldrig når de kan, og derfor ender jeg sjælendt på sådan et loppeshoppemarked. Men i lørdags passede det, og se her, hvad jeg spottede med det samme:



En skøn trenchcoat, fra Benetton! Det var min str. den passede perfekt,  og der er kun et enkelt sted, den lige skal syes. Jeg skulle til at byde (blev helt forvirret ved tanken. For sådan en koster jo ca. 800 kr. normalt, og denne her har HØJST været brugt 7-8 gange, så hvad med... 200 kr? Eller ehrm, er det en fornærmelse?) men inden jeg kunne nå at sige noget, forslog hun en tyver. Jeg skulle lige til at grine, da det gik for mig, at hun MENTE det. En TYVER!? Sig mig, er det altid så billigt på loppemarkeder?
Men nu hænger den her, og jeg er glad for den.

2 kommentarer:

  1. Jakken er rigtig flot! Hvad for et loppemarked var det?
    <3

    SvarSlet
  2. Det synes jeg også, det var et godt køb!Det var et lille vejloppemarked i Helsingør, så tror desværre kun det var den ene gang.

    SvarSlet