tirsdag den 23. marts 2010

I WANT THISDet er grunden til at jeg får travlt torsdag... Vil gerne have fingre i især den lyserøde kjole, den næstnederste kjole, og den blå top med knapper. Synes der efterhånden er gået lidt for meget popularitet i den blomstrede kjole, blandt andet Elin Kling bærer fint.

Har du bestilt noget derfra - noget du kan anbefale?

From H&M Garden Collection

6 kommentarer:

 1. Den lyserøde er altså også rigtig fin!! :)

  SvarSlet
 2. Ja, den er så! Kunne lige se den til sommer... Hvad enten på stranden eller til en havefest!

  SvarSlet
 3. har bestilt en lyserød top med blonder derfra og en kjole . toppen er kommet men har solgt den videre . købte den i medium men den var kæmpestor selvom jeg normalt også kan passe large :s men kvaliteten er super , og nu venter jeg spændt på min kjole som forhåbentligt skulle komme snart :)
  hyggelig og inspirerende blog !
  tjek min hvis du har lyst :)
  www.emiliemode.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Jeg har bestilt den øverste kjole i blå og et par blomstrede leggins.. synes jeg får stress over at der var så hurtigt udsolgt på nettet, så jeg tror ikke jeg skal i butikken torsdag.. ikke om morgenen sammen med de 1000 andre...

  SvarSlet
 5. Jeg har bestilt en blå top, den med blonde/kniplingsmønsteret. Den lever ikke rigtigt op til mine forvetninger. Havde også bestilt den brune mc-jakke, men fik igår besked om, at den er udsolgt. (det samme var et par shorts, som jeg ellers bestilte i januar. Træls når man regner med at få, hvad man bestiller).

  Tanja
  http://theartistichideout.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Mange tak for jeres anmeldelser ladies! Det er jo altid godt lige at vide :-)

  Og tak for ros, tjekker jeres blogs!

  SvarSlet