onsdag den 23. december 2009

23. December
Er hun ikke fin? Det synes jeg - og så er hun en af de få, jeg har set, hvor det faktisk ser cool ud med overknees. Hvor det ikke bare ligner en omgang slutty-lotty. It's not cool. Og så er den der lyse gorilla-pels jo meget, meget fin!
Nå, jeg må videre. Har stramt program idag. Julen kalder, og jeg mangler endda et par gaver (fordi jeg har brugt december måned... Og resten af året... På at købe gaver. Til mig selv!) Men først skal jeg lige hoppe ned i mine lædervenner, og vudere om ruskindswedges går i snevejr?! Hmm, det er vel kun d. 23. December en gang om året!

3 kommentarer:

 1. Er rigtig vild med den pels. Og den klæder hende super godt :)

  Ja, det er helt rigtigt. Det ER kun d. 23. december én gang om året. Held og lykke med dine sidste indkøb, du er nok ikke den eneste. Jeg fik købt min sidste gave i går dog, men der er nok også nogle andre, der har det på samme måde som dig :)

  God jul! (:

  www.gumzeand.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Jeg tænkte på, hvordan får du råd til dine køb??
  Glædelig jul :D

  SvarSlet
 3. Hej Sandra, tusind tak. Det gik smertefrit ;)

  Hej anonym,
  Jeg sælger en stor del af mit tøj på Trendsales.dk, når jeg er blevet træt af det. Derfor tjener jeg penge på det, og kan købe noget nyt. Derudover tager jeg tit til lagersalg, hvor jeg finder dyrere ting billigt. Det er også en priotering; Ja, jeg bruger mange penge på tøj, men det er min hobby, ligeså vel som at nogle kan finde på at give 15.000 kr. for en cykel :)

  SvarSlet