onsdag den 30. december 2009

LAS VEGAS
Ja, gid jeg kunne prale af at være ovenstående sted. Men så må vi jo bare gå til andre sager, og se en film der omhandler selvsamme. Nemlig "What happens in Vegas" Juhuuu - hvor jeg elsker sjove, amerikanske kærligheds film. Der er ikke noget mere afslappende... Og så kan man jo altid drømme om ham den hotte guy (der altid er med) om natten... Hæhæ.... 
(Nytårstøjet er fundet! Men bare ikke lavet. Endnu. Parfumen er god og ny og ubrugt. Hælene kommer jeg til at gå ned over - og falde over - selvom jeg har en del erfaring. Makeuppen er fundet... Men ikke afprøvet. Smykkerne er glimtende. Jeg har champagne nok til 32 personer, men skal kun sørge for mig selv - yes! Altså - jeg har halvt styr på lortet.... Eller lort på styret...)

3 kommentarer:

 1. Jeg gætter! Du har lige købt alt for damerne med denne film i og har lige set den?

  :D hvis dette er sandt, så er vi endnu mere ens. plus snart har jeg hugget din skostil - im sorry ;)

  SvarSlet
 2. Godt gættet du! :) Det har jeg nemlig - men filmen var noget mere interassant end bladet synes jeg - hvis du ikke har set den endnu, så GLÆD dig! Og det med skoene - det er helt okay ;-)

  SvarSlet
 3. Har set den! jamen for fanden, hvornår får jeg sådan en oplevelse? De der kys.. til mig i det nye år tak! det er mit nytårsforesæt!

  Ja, bladet - det blev bare skimtet!
  Godt nytår!

  SvarSlet