fredag den 11. december 2009

My new ebay-babies

Modtog de lækre ankel boots fra Ebay, for halvanden uge siden. Juuuhuu, de er fede! Og høje, som forventet. 14 cm. Måler målebåndet – men det er kun godt.Det var Kia, der fristede, og vi er vist ikke de eneste, der er vilde med skoene. De var det store samtale-emne på skolen, tror jeg gentog 30 gange hvor de var fra, og hvad prisen var og takkede for komplimenterne. (satte til sidst bare en svarer på, der lød 'Tak, Ebay, 250, link kan fremskaffes') Hver gang jeg gik forbi nogle – ladies som gentlemens – stirrede de ned. På skoene.
Eneste minus er, at de er noget stive i de, så efter en hel dag fra 8-17 (inkl. 2-timers strøgtur) kan det godt gøre lidt ondt. Av. Selv for en erfaren stilet-betræder.

Men til 250 kr. er de absolut hver en krone værd!

6 kommentarer:

 1. wow hvor er de flotte! men virkelig høje. den slags sko har jeg måske 2 par af, of jeg bruger dem næsten kun når jeg øver mig i at gå rundt i dem herhjeme ;)

  SvarSlet
 2. @ Samantha:

  Ja, ikke? De er mine nye bedste venner, i think.. Hehe, kender jeg godt! Disse har jeg dog allerede brugt et par gange (Man må lide for skønheden)

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare lækre!! Kan jeg købe dem af dig ;) haha

  SvarSlet
 4. @ Maria

  Ja ikke? Jeg ELSKER dem! Haha, nej - men du kan købe dem på ebay for 250 kr.

  SvarSlet
 5. Men maria er jo lige flyttet og lever for tiden af tomatsalat og karry suppe :D haha

  SvarSlet
 6. Jeg vil gerne have linket :D

  x Maria

  SvarSlet