fredag den 11. december 2009

Miss daisy
Jeg har en ring, jeg altid går med. Næsten hver dag. Og det vil jeg gerne blive ved med i rigtig lang tid. Det er magueriten fra ham dér Georg. Altså Jensen. Der er bare det problem, at selvom jeg synes hun er rigtig fin, så har hun skabt mig mange problemer.
Jeg købte ringen første gang i april 2008. Få måneder efter gik den i stykker. Så blev den stjålet. Efter et godt stykke tid, fik jeg penge fra forsikringen, så jeg kunne købe en ny. Det gjorde jeg så for et par måneder siden, og har passet rigtig godt på den.... Endda undladt at få vand på den. Men den er alligevel helt i stykker nu. Guldet skaller af, der er mange ridser (Ok... Måske min egen skyld) men to af stykkerne i emaljen er også faldet af! Så jeg var inde med hende til reperation, i sidste uge, og har lige fået et brev fra Georg, der siger at de ikke kan lave den. Ihvertfald ikke uden 'beregning'. Det er nu ikke helt iorden, synes jeg, hr. Jensen...Men jeg blev stadig helt glad, da jeg tog margueriten på!

2 kommentarer:

  1. Jeg har også ringen. Jeg fik den af min mor og mormor for fire-fem år siden. Og jeg topelsker den. Håber denne holder resten af livet og ikke bliver stjålet eller får ridser :)

    SvarSlet
  2. Jeg overvejer at købe den, da jeg har halskæden og øreringene

    SvarSlet