lørdag den 9. januar 2010

2010 står i hårets tegn


Efter jeg har været alt for gode venner, med mit uunværdlige glattejern i flere år, er det blevet meget slidt. Og tørt. Altså mit hår, ikke jernet - det har det strålende! Men jeg vil så gerne have et blødt og glansfuldt og LANGT hår, så nu vil jeg skide på min personlige finanskrise og tage ud og købe nogle lækre hårprodukter i næste uge. En rigtig god hårkur skal jeg finde - kender du en?

5 kommentarer:

 1. Hvis det er fordi det er småt med pengene, kan du blande din egen! Det er super billigt og super nemt! Og det virker :D Der er masser opskrifte på nettet!

  SvarSlet
 2. De fra matas er perfekte til mit hår. Jeg bruger både en hårkur til farvet hår og en anden slags, jeg ikk lige kan huske hvad hedder.

  SvarSlet
 3. @ Anonym

  Hvor smart! Tak! Det havde jeg slet ikke tænkt på - det tror jeg faktisk jeg vil prøve. Så må vi jo se, hvad der fungere bedst :)

  @ Christina

  Okay mange tak! Jeg må vist i Matas imorgen!

  SvarSlet
 4. Bumble & Bumbles Deep. TRESemmé deep reconstruction, den er oven i købet til at betale sig fra. Kerastase den grønne. Dem bruger jeg og er meget tilfreds. Og så er Sebastians Potion 9 (leave in treatment) altid god.
  Kender godt det der med at være lidt for gode venner med glatte- og krøllejern...

  SvarSlet
 5. Mange tak, Emily! Der var da en hel del jeg skal tjekke ud - den fra Tresemmé har jeg prøvet før, en rigtig god en!

  SvarSlet