tirsdag den 26. januar 2010

BUY OR NOT TO BUY?

Hver gang jeg logger ind på H&Ms hjemmeside (hvilket jeg faktisk ikke gør ret tit... Faktisk overraskende sjælendt. Jeg kommer nemlig så meget i deres butikker, at jeg har besluttet med mig selv, at uden for deres åbningstid må jeg holde pause!) falder jeg over denne her...
Jeg synes faktisk den er rigtig, rigtig fin og lækker og den vil kunne bruges både til hverdag og fest. Og så er det jo kun et plus, at den skjuler maven, med det fine flæsestykket, ikke? ;-) Den koster 179 kr. hvilket ikke er en pris at gå i brædderne over... Skal jeg prøve den ad? Og ved i mon, om den er mon landet i butikkerne? Jeg har ikke set den - men noglegange går man jo glip af noget, mellem alle bøjlerne.

3 kommentarer:

 1. Prøv at tjekke butikkerne ud. Kvaliteten af stoffet svinger meget - desuden tror jeg at det er sådan en vildt elastisk en - ikke sådan noget rigtig kjolestof, som vil gøre den pæn.

  www.tinadonbaek.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Køb! Har den selv, og jeg tror den blir rigtig god til sommer :-)

  SvarSlet
 3. @ Tina

  Tusind tak, det havde jeg da slet ikke tænkt over! Stoffet ser nemlig fint ud på billedet, men det er rigtigt, noglegange er det bare ikke god kvali i H&M - tilgengæld er det jo så meget billigt :)

  @ Julie

  Så kan du måske svare på hvordan kvaliteten er?? :-) Ja, den vil være så fin med brune stænger!

  SvarSlet