torsdag den 7. januar 2010

Mere militær...I må hjælpe mig! (endnu en gang… I er mine trofaste hjælpere! Hvorfor tænker jeg nu på julemandens hjælpere?)

Nå. Men altså. Jeg ledte jo med et kæmpe lys og en meget stor pandelygte efter sådan en militærjakke. Den var svær at opdrive. Meget svær. Alligevel så jeg et par stykker med dem på gaden, og tænkte at der jo måtte ligge et hemmeligt lager med dem, et eller andet sted. Om jeg så skulle til Nørresundby – hva’ fa’en, here we go!

Men så var der en fra min skole med den på. Jeg spurgte ham hvor han havde smuglet den henne, og han forklarede at det var på Østerbro. Så der tog jeg af sted, med to vedhæng der kunne vurdere om jakken var god eller dårlig til mig.

Måske siger det nok, at den ellers meget venlige ekspedient grinte (hånligt?) af mig da jeg fik den kastet over hovedet. Han blev ved, og så underlig mærkelig ud i hoved. Javist, den var en smule stor… Og meget opsigtvækkkende… Men hey, den var ret cool og stor på den fede måde, synes jeg!
Jeg gik dog derfra uden jakken, men hele vejen hjem tænkte jeg på den.

Hvad synes i? Den koster forresten kun 400 sølle kroner, og jeg tvivler meget på at man kan få den billigere og pænere – men måske i har spottet en?!

5 kommentarer:

 1. Jeg er også forelsket i camoflage, men den på billedet syntes jeg er lidt for 'farverig' Prøv på dba trendsales o.l. :D

  SvarSlet
 2. Min ærlige mening er at den ikke er pæn og jeg synes den minder om noget fra da min gik i 5. :D

  SvarSlet
 3. Jeg synes den er fed, og hvis den sidder "godt", eller bare sidder som, sådan en skal. Ville jeg købe den (: helt klart.

  SvarSlet
 4. Ville det ikke være federe med en hel army grøn jakke, men lynlås hele vejen ned? I stil med Kling fra i sommers:

  http://stylebykling.tv4.se/2009/08/23/dagens-12/

  Tror det ville kunne se rigtig godt ud til dig :)

  /Noelle

  SvarSlet
 5. Mange tak for jeres, lidt forskellige, meninger. Det vil jeg helt klart tænke over. Da jeg skrev indlægget ville jeg have den - men nu er jeg blevet i tvivl igen, faktisk er den jo ikke ret køn! Hmm, livet indeholder mange svære beslutninger ;)

  Trendsales har jeg prøvet - der var desværre ikke lige noget, men måske dba!

  Den grønne ser meget fin ud - men det gør alt jo på Elin :)

  SvarSlet