onsdag den 27. januar 2010

SNORK

Er så træt for tiden. Nej. Meget mere end 'så træt'. Jeg er så træt, at da jeg igår driblede hjem med toget, lukkede jeg øjnene og 20 sekunder efter snorksov jeg. Charming. Blev vækket, af en asiatisk dame, der prikkede mig på skulderen og fortalte mig at vi var ved endestationen (Heldigt for mig, bor jeg ved endestationen!) Jeg er hjemme sent om aftenen, lige i tids nok til at grine med Sidney. Eller krumme tæer på pigerne fra Running in Heels vejne. Og så ifører jeg mig kæmpestore, bløde lysegrå hættetrøje, og det eneste jeg har lyst til er at blive i den under min dyne.

Jeg har knap nok tid til at shoppe. Jeg har kun brugt 67 kr. på to uger (GISP!!!!!!) Ok, det er måske meget godt... Alt taget i betragtning. Og især min konto... Øhøøømm...

Men jeg mener. Vil jeg virkelig have en hverdag, hvor der hverken er plads til det jeg elsker, eller til sjov? Hvor det tunge pres i skolen, tynger mig så meget, at jeg har sværre ved at være den jeg er?
Er det det værd? Når jeg nu ved, at jeg alligevel ikke kommer ud med et gennemsnit på over 4.

5 kommentarer:

 1. Det er helt sikkert dét værd! Da jeg gik på 2. år, havde jeg det på nøjagtig samme måde som dig. Men nu hvor jeg er ved at være færdig er jeg lykkelig for at jeg har taget den uddannelse, og samtidig med det er der mange flere døre åbne.

  SvarSlet
 2. Hej Anna.
  Det er det hele værd. Det er hårdt at gå på gym. (Det er der du går ikke?) men når du er færdig, er du lykkelig. Tro mig, dén glæde kan intet erstatte. Klø på!

  SvarSlet
 3. Hvis du har et bedre alternativ, hvis dit hjerte banker for noget andet nu, så synes jeg ikke du skal fortsætte her. Jeg går også selv i 1.g, men selvom jeg kan synes det er lidt hårdt så elsker jeg det stadig. Og brød jeg mig ikke om at være der ville jeg have gjort noget andet! Men hvis du ikke ved hvad du ellers ville, hvis du bare droppede ud og blev hjemme, så er gymnasiet måske alligvel det værd :)
  -Z

  SvarSlet
 4. jeg kender det alt for godt! Jeg går selv i 3.g, og jeg føler ikke at der er tid til noget som helst, og jeg er fuldstændig drænet, når jeg kommer sent hjem fra skole eller arbejde. det eneste der holder mig oppe er tanken om, at der kun er nogle måneder tilbage.. Og så er det jo bare om at fokusere på de positive ting som fx. festerne, hyggeaftenerne, ferierne osv :)

  SvarSlet
 5. Åhr, det lyder ikke rart og selvom det måske ikke er pænt at sige, er jeg glad for at der er andre end mig - så jeg ikke er den eneste! Lige nu kunne hele verden bare godt tage at holde sig væk, tie stille og lade være i fred for jeg er så træt! Men hey, det er snart weekend og på et eller andet tidspunkt må det vel holde op med at være januar, sne og kulde? Jeg glæder mig!

  SvarSlet